Középkori templomok útja - Művészet és vallás a Felső-Tisza-vidéken - Hajdúszoboszló

hszoboszlo MŰVÉSZET ÉS VALLÁS A FELSŐ-TISZA-VIDÉKEN c. kiállítás 2015. augusztus 14-15. Hajdúszoboszlón, a Szent István parkban

Plakát

16. Megújuló örökség konferencia - Fotók

del erdely A Teleki László Alapítvány immár 16. alkalommal rendezte meg a Megújuló örökség c. műemlékes utazó konferenciáját. Ezúttal 2015. június 4-7. között Dél-Erdély és Háromszék műemlékeit látogattuk meg (árkosi unitárius templom, fogarasi renenszánsz kastély, gelencei római katolikus templom, gidófalvi református templom, Gyulafehérvár, halmágyi evangélikus kastély, keresdi Bethlen-kastály, kökösi unitárius templom, marosillyei Veres-bástya, miklósvári Kálnoki-kastély, oltszakadáti evangélikus templom, sepsikilyéni református templom).

 

 

Árkos

Fogaras

Gelence

Gidófalva

Gyulafehérvár

Halmágy

Keresd

Kökös

Marosillye

Miklósvár

Oltszakadát

Sepsikilyén

Néptánc

Középkori templomok útja - Művészet és vallás a Felső-Tisza-vidéken - Nagykároly

nagykaroly Középkori templomok útja - Művészet és vallás a Felső-Tisza-vidéken - Konferencia, könyvbemutató és kiállítás Nagykárolyban, a Károlyi kastélyban

Program

 

Középkori templomok útja - Művészet és vallás a Felső-Tisza-vidéken - Debrecen

debrecen2015Középkori templomok útja - Művészet és vallás a Felső-Tisza-vidéken - Konferencia, könyvbemutató és kiállítás Debrecenben, a Református Nagytemplomban 2015. július 21-én.

Program

 

16. Megújuló örökség konferencia

haromszek 2015 A Teleki László Alapítvány immár 16. alkalommal rendezi meg a Megújuló örökség c. műemlékes utazó konferenciáját. Ezúttal 2015. június 4-7. között Háromszék műemlékeit látogatjuk meg.

Program 

Kiegészítő információk